Közösségi oldalak

Belföld

Védekezni képtelen, kerekesszékest rabolt ki egy 55 éves mezőberényi férfi

Kihasználta a helyzetet, elvette egy védekezni képtelen, kerekes járókerettel közlekedő férfi pénztárcáját egy biciklis Mezőberényben. A rendőrök hamar elfogták, és vádemelést javasolnak ellene.

Mezőberényben, a Madarász utcában 2023. március 25-én délelőtt egy kerékpáros megállított egy kerekes járókerettel gyalogló férfit. Segítséget ajánlott neki, majd cigarettát kért tőle. Miután a férfi nem akarta, hogy segítsen neki és cigarettát sem adott, az idegen kihasználta, hogy úgysem tud védekezni, és belenyúlt pulóverének a zsebébe. Kivette belőle a pénztárcáját, amiben több ezer forint és iratok voltak, majd elhajtott. A kifosztott férfi hazament, elmondta az édesanyjának, hogy mi történt, a nő pedig hívta a rendőrséget.

A biciklis nem sokáig örülhetett a zsákmánynak, mert a rendőrök három óra alatt elfogták és előállították. A pénztárcát megtalálták nála, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának. Az 55 éves mezőberényi férfit a Békési Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás során a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna