Közösségi oldalak

Belföld

Újkígyóson és Békéscsabán balesetnél, Ecsegfalván szabálysértés és bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Újkígyóson, a Gyulai utcában 2023. február 4-én 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője balra akart kanyarodni, de nem vette észre, hogy a járműje előzését már megkezdte egy másik autós és összeütközött vele. Az előzésbe kezdő gépkocsi egy parkoló autónak is nekiütközött. A mentők az egyik jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Két órával később Békéscsabán, az Orosházi úton hátulról egymásnak ütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó. A balesetben egy utas nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ecsegfalva külterületéről 2023. február 4-én 10 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy kisújszállási férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincsen jogosítványa. A 25 éves férfit a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett a rendőrök azt is megállapították, hogy azt autón egy másik kocsira kiadott rendszám volt felhelyezve. Ezért a Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!