Közösségi oldalaink

Belföld

Ügyészségen az 54 éves kábítószer termesztő férfi ügye

Szárított növényi törmeléket és 13 tő kendert foglaltak le a rendőrök egy gyulai férfitől. A törmelék és az élő növények hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértő vizsgálta. Kiderült, hogy volt bennük tiltott bódító hatású szer. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak a rendőrök 2019. augusztus 15-én, egy Békéscsabán igazoltatott gyulai férfi cigarettatárcájában. Miután a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett nála, a rendőrök átkutatták azt a tanyát, amit a férfi felügyelt, gondozott. Ott 13 tő kendernövényt foglaltak le. A tanyán, valamint a férfi gyulai lakásán tartott házkutatás során az élő tövek mellett kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket is találtak a nyomozók.

Ezek hatóanyag-tartalmát a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatta meg, a vizsgálat eredménye szerint az élő növény és a szárított törmelék is tartalmazott kábítószert. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az 54 éves férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2020. január 27-én átadta az ügyészségnek, tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!