Több politikai- és civil szervezet támogatását élvező Miklós Attila is polgármester-jelölt lesz Békéscsabán

Miklós Attila, az MSZP Békéscsabai Szervezetének elnöke

Takács Péter, a Lehet Más a Politika és Dr. Fülöp Zoltán a Magyar Liberális Párt képviseletében ma bemutatta Békéscsaba lakosainak és a sajtó képviselőinek a valós alternatívát nyújtó ellenzéki együttműködés polgármester-jelöltjét Miklós Attilát, az MSZP Békéscsabai Szervezetének elnökét.

A több politikai- és civil szervezet támogatását élvező Miklós Attila személyében egy dinamikus, demokrata és tapasztalt jelölt lép a békéscsabaiak elé, hogy egy Modern, Zöld és Európai úton indítsa el városunkat. Az együttműködés nyitott, a programunk megvalósításához várjuk további szervezetek csatlakozását.

Ez az összefogás arra teremt lehetőséget, hogy az önkormányzati választáson megvalósítható alternatívát, más fejlődési perspektívát is felmutassunk a békéscsabai választóknak. Stílust kell váltanunk, ahol nem a kiszorítás, hanem az összefogás kerül előtérbe, ahol a változást várók közösségének valós képviseletére szövetkezünk.

A Békéscsabán élőknek, meg kell mutatnunk, hogy létezik valós alternatíva az ellenzéki oldalon, és a hasonlóan gondolkodóknak partnerséget kínáltunk.

A programunkban a Modern, Zöld és Európai Békéscsaba lehetőségét kínáljuk. Ennek része a beruházások fenntarthatósága, a környezeti értékek védelme ezek megőrzése, a közélet megtisztítása, átláthatósága.

Olyan városban kívánunk élni, ahol a beszerzéseket átláthatóan, gazdaságosan, a helyi vállalkozókat preferálva zajlik a megbízások odaítélése. Nem élhetünk olyan városban, ahol előre lefutott pályázatokat írnak ki, testre szabnak már a kiírás pillanatában. Nem haveroknak kell megbízáshoz, vagyonhoz jutni, hanem a városnak kell profitálni a tiszta és átlátható versenyből.

– olvasható a portálunkhoz eljuttatot közleményben.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM