Több mint 150-nel hajtott egy értetlen sofőr a 44-esen

Három óra alatt tizenkét gyorshajtót mért be a rendőrség traffipax készüléke a 44-es számú főúton Békéscsaba és Kondoros között. A szabálysértő autóvezetők közül az egyik 150 km/óra feletti sebességgel hajtott, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az elmúlt hónapokban Békés megyében több olyan súlyos baleset történt, amelynek oka a gyorshajtás volt. A rendőrség a szabálytalankodók kiszűrése érdekében folyamatosan ellenőrzi a sebességhatárok betartását.  A 44-es számú főúton, Békéscsaba és Kondoros között 2019. december 31-én a délelőtti órákban mért a traffipax. Ezen a napon három óra alatt tizenkét szabálytalankodóról készült képfelvétel, közülük, egy autós 150 km/óránál is gyorsabban hajtott ott, ahol a szabályok 90 km/órás sebességet engednek meg.

A gyorshajtás Békés megyében is évek óta a vezető baleseti okok között van. Ezért a rendőrség ismételten kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a sebességhatárokat! Télen, amikor az útviszonyok és a látási viszonyok sem kedvezőek, különösen veszélyes gyorsan hajtani. Vigyázzanak magukra, utasaikra és legyenek tekintettel közlekedő partnereikre is!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!