Tettlegességig fajult a konfliktus a Piros Rózsában Kunágotán

Ahol az eset történt /Kunágota/

Portálunk információja szerint 2018.12.01-én szombaton hajnalban Kunágotán, a Piros Rózsa nevű szórakozóhelyen egy lányt megvertek, sörösüveggel a fogait kiverték és fejbe verték komoly sérülést okozva ezzel. Az esettel kapcsolatban érdeklődtünk a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságnál, ahol Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az esettel kapcsolatban így nyilatkozott:

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök 2018. december 2-án 1 óra körül Kunágotán, az egyik vendéglátóhelyen. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a konfliktus úgy kezdődött, hogy egy 24 éves nő tánc közben véletlenül meglökött egy 14 éves lányt. A lány elment, majd nem sokkal később rokonaival visszatért a szórakozóhelyre. A tettlegességig fajult konfliktusban hárman sérültek meg.

A 24 éves nőnek az egyik fogából letört egy darab és csonttörése van, a 14 éves lány, valamint a 24 éves nő barátja könnyű sérülést szenvedtek. Mindhárom sérültet a mentők kórházba vitték. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el és vizsgálja, hogy kinek milyen szerepe volt a verekedésben.