Testi sértés Füzesgyarmaton, lopás Békéscsabán

Békés megyében, 2019. december 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Lipták András c. r. törzsőrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Füzesgyarmaton, 2019. december 4-én egy 20 éves férfi együtt italozott a szomszédjával és eközben a gyanú szerint ököllel fejen ütötte, megrugdosta őt. Az elsődleges orvosi vizsgálatok eredménye szerint a 70 éves férfi súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A történtekről másnap érkezett bejelentés a rendőrségre. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 20 éves férfit 2019. december 5-én életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. december 5-én lopás vétség miatt őrizetbe vett egy férfit. A 25 éves békéscsabai férfi, aki ellen hasonló bűncselekmények miatt már több büntetőeljárás van folyamatban, a gyanú szerint 2019. december 1-jén talált egy mobiltelefont Békéscsabán, a Wlassics sétányon. A készüléket nem próbálta meg visszajuttatni a tulajdonosának, hanem egyik ismerőse segítségével el akarta adni egy mobiltelefon kereskedésben. A nyomozók a telefont lefoglalták és visszaadták annak a férfinak, aki elveszítette.