Szent György napja alkalmából elismerésben részesült több Békés megyei rendőr és rendőrségi dolgozó.

A rendőrség napja alkalmából elismerésben részesült több Békés megyei rendőr és rendőrségi dolgozó.

Április 24-e, Szent György nap a rendőrség napja. Ebből az alkalomból több Békés megyei rendőr részesült elismerésben. Magyarország belügyminisztere, dr. Pintér Sándor Szent György érdemjelet adományozott a szolgálati faladatait hosszabb ideje eredményesen ellátó Lós István r. alezredesnek, a Szarvasi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetőjének.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok 2020. április 23-án átadta a Békés megyei „Év Rendőre” díjakat. Bűnügyi kategóriában Tóth Bálint r. alezredes, a Szarvasi Rendőrkapitányság alosztályvezetője, rendészeti kategóriában Hoffmann Mihály r. főtörzszászlós, a Sarkadi Rendőrkapitányság csoportparancsnoka, határrendészeti kategóriában pedig Keskeny Attila r. törzszászlós, a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltség szolgálatparancsnoka vehette át ezt a kitüntető címet.

Az elmúlt évi eredmények alapján a rendőrkapitányságok és a határrendészeti kirendeltségek közül a Sarkadi Rendőrkapitányság kollektívája részesült „Az év helyi szerve” elismerésben, amelyet Pikó Tamás r. alezredes, a Sarkadi Rendőrkapitányság vezetője vett át a megyei rendőrfőkapitánytól – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r.őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!