Közösségi oldalak

Belföld

Személyi sérüléssel járó baleseteknél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2021. október 8-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Békéscsabán, az Orosházi úton 9 óra körül egy kapubejáróból kitolató tehergépkocsi miatt egy helyi járatos busz vezetője azért, hogy elkerülje a balesetet balra kormányozott és intenzíven fékezett. A két jármű nem ütközött össze, de a manőver közben egy buszon utazó 74 éves nő elesett és könnyebben megsérült.

Három órával később Gyomaendrődön, a Fő út és az Apponyi utca kereszteződésében egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy forgalmi ok miatt álló teherautónak. A balesetben mindkét jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Gyomaendrőd külterületén 17 óra körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nő lehajtott az útról és elesett. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 8-án 7 óra 30 perc körül Körösladányban, a Garibaldi térnél. Egy tehergépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A budapesti férfit a rendőrök előállították, majd miután a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna