Személygépkocsi ütközött mezőgazdasági vontatóval a 47-es számú főúton

Összeütközött egy traktor és egy személygépkocsi a 47-es számú főúton, Telekgerendás közelében. A helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

 

Összeütközött egy traktor és egy személygépkocsi 2019. május 11-én, 17 óra körül a 47-es számú főúton, Telekgerendás közelében. Az ütközés következtében a traktor pótkocsija felborult, rakománya pedig az útra szóródott. A balesetben egy ember megsérült. A helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben. A Csorvás és a Békéscsaba irányából érkezőket is alsóbbrendű utakon a 44-es számú főútra terelik, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

19:15

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 47-es számú főúton Telekgerendás közelében, ahol 2019. május 11-én 17 óra körül összeütközött egy traktor és egy személygépkocsi.

A helyszínelés befejeződött, a rendőrség a félpályás útlezárást 2019. május 11-én 18 óra 50 perckor feloldotta. A balesetek megelőzése érdekében a rendőrség kéri a járművezetőket, hogy tartsák be a szabályokat, közlekedjenek óvatosan, figyelmesen!

Close