Közösségi oldalak

Belföld

Szarvason járművezetés eltiltás hatálya alatt, Tótkomlóson kábítószer birtoklás gyanúja

Békés megyében 2021. november 29-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a Béke utcából 2021. november 29-én 21 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy szarvasi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a Szarvasi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság rendőrei járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek az 50 éves férfi ellen.

Kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök egy nőtől és egy férfitól 2021. november 29-én Tótkomlóson. A 29 éves férfinak a ruhájában, míg a 25 éves nőnek a lakásán tartott kutatás során találták meg a rendőrök a növényi törmeléket, amely a gyanú szerint kábítószert tartalmaz. A rendőrjárőrök előállították őket az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol a drogteszttel végzett vizsgálatok eredménye mindkettőjüknél pozitív lett. A rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt őrleményt igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.