Közösségi oldalak

Belföld

Szarvason és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek, Medgyesegyházán kifosztás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2021. augusztus 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Szarvason, a Vasút utca és a Luther utca kereszteződésében 9 óra körül egy kerékpáros azért, hogy elkerüljön egy ütközést, elrántotta a kormányt és elesett. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton 10 óra 15 perc körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi lehaladt az útról és szalagkorlátnak ütközött. A mentők a 65 éves férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Kifosztás miatt állítottak elő a rendőrjárőrök egy medgyesegyházi férfit 2021. augusztus 1-jén 16 óra 45 perc körül a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. A gyanú szerint a 24 éves férfi a hajnali órákban Medgyesegyházán, a Kossuth téren egy alvó férfi övtáskájából kivett egy mobiltelefont és több tízezer forintot és eurót. A történteket rögzítették a térfigyelőkamerák, amelyek segítségével a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható medgyesegyházi férfit. A rendőrkapitányságon kifosztás miatt indult büntetőeljárás ellene. Emellett a férfi elfogásakor a ruhájában kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak a rendőrök. A drogteszt pedig pozitív értéket jelzett nála. A rendőrség a lefoglalt őrlemény kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.