Szabálysértés, távoltartás szabályainak megszegése és csalás miatt történt rendőri intézkedések.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2020. augusztus 4-én szabálysértési őrizetbe vett egy 33 éves férfit, mert egy nappal korábban, Gyomaendrőd külterületén egyik ismerősével gázolajat lopott egy öntözőberendezés üzemanyagtartályából. Társát a rendőrök még aznap elfogták. A rendőrkapitányság munkatársai a 33 éves férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békési Rendőrkapitányság 2020. augusztus 4-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. A 35 éves kamuti férfi elment az élettársához annak ellenére, hogy a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy felkeresse őt. Ittas volt és agresszíven viselkedett a nővel. A rendőrök a férfit a távoltartás szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Mezőberényben, 2020. augusztus 4-én 7 óra körül a Petőfi útról előállítottak a rendőrök egy csalás vétség elkövetésével gyanúsítható férfit. A 33 éves mezőberényi férfi a nyomozás eddigi adatai szerint több embert rávett arra, hogy vásároljanak neki előfizetéssel részletre mobiltelefonokat. Megígérte, hogy a részleteket és a költségeket ő fogja fizetni, de ez nem így történt. A férfit a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!