Közösségi oldalak

Belföld

Szabálysértés Kondoroson, garázdaság Békéscsabán, rendszámcsaló Szabadkígyóson

Békés megyében 2021. március 24-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2021. március 24-én szabálysértési őrizetbe vett egy gádorosi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök 15 óra 45 perc körül Kondoroson, a Szénási úton igazoltatták. A rendőrkapitányság munkatársai a 19 éves fiatal férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2021. március 24-én 19 óra 30 perc körül Békéscsabán, egy gyorsétteremben. Egy férfi, miután kiszolgálták őt, nem akart távozni, hanem leült az egyik asztalhoz. Az üzlet alkalmazottai megkérték, hogy ne ott fogyassza el a vásárolt ételt, mire a 22 éves férfi szétdobálta, amit vett, majd az egyik dolgozót mellkason ütötte. A rendőrök a férfit előállították és a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2021. március 24-én 8 óra 45 perc körül Szabadkígyóson, a József Attila utcában ellenőriztek egy tehergépkocsit és annak vezetőjét. A járművön egy másik kocsira kiadott rendszám volt. Az 52 éves újkígyósi férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nagydíj – Oscar Piastri karrierje első sikerét aratta a Hungaroringen

Oscar Piastri, a McLaren ausztrál versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíjat vasárnap a Hungaroringen,

Ádám Martin a görög élvonalba szerződött

Ádám Martin a görög élvonalban szereplő Aszterasz Tripolisz labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. A 29 éves támadó

Magyar Nagydíj – Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Mint

YouTube csatorna