Közösségi oldalaink

Belföld

Szabálysértés és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2021. december 12-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. december 12-én előállítottak egy nagykamarási férfit, aki 16 óra körül Mezőkovácsháza külterületén úgy közlekedett egy tehergépkocsival, hogy nincsen jogosítványa. A 31 éves férfit a rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.


Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 12-én 8 óra 15 perc körül Mezőkovácsházán, az Alkotmány utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A nagybánhegyesi autóst a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol két további mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. Az 54 éves férfi ellen büntetőfeljelentést tettek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!