Közösségi oldalak

Belföld

Súlyos sérüléssel járó baleset Dévaványán, elfogás és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések

Dévaványán, a Hunyadi János utca és a Kölcsey Ferenc utca kereszteződésénél, 2022. május 9-én 16 óra 45 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő és balra kanyarodó férfi összeütközött az őt előző személygépkocsival. A férfi elesett és súlyosan megsérült. A baleset körülményeit és a felelősség kérdését a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja.


A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 9-én elfogtak egy férfit, akit a rendőrség a Békéscsabai Járásbíróság végzése alapján testi sértés elkövetése miatt körözött. A 46 éves férfit azért, hogy a bíróság elé állítása megtörténhessen, őrizetbe vették.

Békés megyében, 2022. május 9-én két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Először Gyulán, a Bodoky utcában 11 óra 30 perc körül egy tehergépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Ezután a méhkeréki közúti határátkelőhelyen 13 óra körül egy személyautóval belépésre jelentkező férfinál merült fel az ittasság gyanúja. Az első esetnél a megállított járművezetőt mintavételre és orvosi vizsgálatra vitték a rendőrjárőrök, míg a másik autósnál további mérések is igazolták azt, hogy ittasan vezetett. A rendőrök mindkettőjük ellen büntetőfeljelentést tettek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.