Súlyos sérüléssel járó baleset a 470-es úton, őrizetbe vétel Gyomaendrődön

Békéscsaba külterületén, 2020. július 18-án 21 óra 45 perc körül egy Békés felől Békéscsaba irányába tartó személygépkocsi áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött egy neki szemből érkező személyautóval. A balesetben az előbbi jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, könnyű sérülést szenvedett. A másik autóban a vezető súlyosan, utasa könnyebben sérült meg.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2020. július 18-án szabálysértési őrizetbe vett egy gyomaendrődi férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a bíróság és a rendőrség is eltiltotta a járművezetéstől. A 23 éves férfit a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!