Súlyos baleset Kevermesen, lopás gyanúsítottját fogták el Békésen, rongálás Orosházán

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Kevermesen, lopás gyanúsítottjának elfogása Békésen, és rongálás miatt történt rendőri intézkedés Orosházán.


Kevermes külterületén 2020. szeptember 15-én, 16 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. Az autót vezető férfit, akinek nincs jogosítványa és a gyanú szerint ittasan vezetett, súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2020. szeptember 15-én Békésen, a Kubikos utcából előállítottak egy férfit, mert korábban ellopott egy mobiltelefont egy mezőberényi szórakozóhelyről. A közel százezer forint értékű készüléket lefoglalták tőle és visszaadják a tulajdonosnak. A 24 éves békési férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt eljárás indult.

Orosházán, az egyik sörözőben 2020. szeptember 15-én délután egy férfi hozzávágott a televízióhoz egy műanyag vizespalackot. A készülék tönkrement. A rendőrök a férfit előállították és az Orosházi Rendőrkapitányság rongálás miatt büntetőeljárást indított ellene.