Súlyos baleset Elek határában! – Teljes útlezárás!

Békés megyében, az Elek és Gyula közötti úton összeütközött egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi. Teljes útlezárás van, a baleset helyszínét Kétegyháza felé lehet elkerülni, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békés megyében, az Elek és Gyula közötti úton, 2019. július 12-én 10 óra 45 perc körül összeütközött egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi. A balesetnek az elsődleges információk szerint két sérültje van. A helyszínelés miatt az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a baleset helyszínét Kétegyháza felé lehet elkerülni.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

17:04

Megszűnt a teljes útlezárás Békés megyében, Gyula és Elek között, ahol korábban tehergépkocsi ütközött személygépkocsival. A helyszínelés miatt teljes útlezárás volt, amit a rendőrség 2019. július 12-én 13 órakor feloldott. A forgalom egy sávon megindult, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

18:45

A félpályás útlezárás is megszűnt, mindkét sávon zavartalan a forgalom.

Befejeződött a helyszínelés Békés megyében, a Gyula és Elek közötti úton, ahol 2019. július 12-én 10 óra 45 perc körül személygépkocsi tehergépkocsival ütközött. A rendőrség a félpályás útlezárást is feloldotta, a forgalom 2019. július 12-én 13 óra 45 perctől mindkét sávon zavartalanul halad, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close