Közösségi oldalak

Belföld

Sneider Tamás: „Újabb nehéz, küzdelmes évek várnak ránk, hősies szemléletre lesz szükség”

Sneider Tamás a Jobbik 2020.01.25.-ei kongresszusán. Fotó: Béli Balázs – Alfahír

A Jobbik leköszönő elnöke, Sneider Tamás a párt 22. tisztújító kongresszusán búcsúbeszédében hangsúlyozta, hogy a közösség számára véget ért a vészhelyzet időszaka, most pedig olyan vezetőre van szükség, aki jobb kommunikációs képességekkel segítheti a párt munkáját.

„Egy olyan időszakról kell beszámolnom, ami a legnehezebb, legdrámaibb volt a Jobbik életében”

– fogalmazott Sneider Tamás. A leköszönő pártelnök szerint a párt megmaradásának titka, amivel sem a Fidesz, sem más tolvajlásra szakosodott bűnbanda nem tud mit kezdeni, az

a politikai ellenfeleknél ismeretlen fogalomnak számító hazaszeretetből táplálkozó kiszámíthatatlansági faktor.
Szerinte a Jobbik életét végigkísérik azok a hősök, akikre most nagyobb szükség lesz, mint valaha: akik vállalták, hogy tudásukat adják a pártnak, idejük jelentős részét és vagyonukat áldozták a cél érdekében az elmúlt másfél évben is, mert hisznek a közösségben és Magyarország feltámadásában.


Sneider Tamás úgy látja, hogy a Jobbik számára fellendülő időszak kezdődik, amihez rögös, árulásokkal, fideszes és ellenzéki pártok által is folytatott ellehetetlenítési kísérletekkel tarkított út vezetett.

A leköszönő elnök kiemelte: a rabszolgatörvény ellenni tiltakozás segített abban, hogy újra talpra álljon a párt. A személyes támadások, az ÁSZ-bírság és a várakozásokon aluli EP-választási eredmény ellenére az önkormányzati választáson már újra erősödni tudott a Jobbik, és szép eredményeket tudott felmutatni. Kiemelte ebben Stummer János kampányfőnök, Szabó Gábor pártigazgató és Jakab Péter frakcióvezető szerepét, aki több mint 30 helyen segített a kampányban.

Figyelmeztetett arra, hogy az ellenzéki részről érkező támadásokat tartsa észben az is, aki most a közös listát támogatja.

Kifejtette ugyanakkor, hogy a Jobbik politikai irányvonala megszilárdult, részben ezzel is indokolta a visszavonulását:

„Én a vészhelyzetek embere vagyok, ez viszont mostanra elmúlt.”

Hangsúlyozta, hogy az új elnökségnek építkeznie kell, és meg kell újítania a párt belső működését, mert enélkül a Jobbik olyan marad, mint egy háromlábú szék. Szerinte ebben a munkában van annak záloga, hogy a Jobbik nélkül ne lehessen kormányt váltani.

„Most más időszámítás kezdődik, ezeknek a kihívásoknak most Jakab Péter tud megfelelni”

– emelte ki Sneider Tamás, aki azt ígérte, hogy mindenben segíteni fogja az új elnök munkáját, és megköszönte azoknak, akik az ő tevékenységét támogatták. Zárszóként elmondta:

„Újabb nehéz, küzdelmes évek várnak ránk, hősies szemléletre lesz szükség, mert egy olyan hatalommal szemben megyünk csatába, amely bár kegyetlen, de most leváltható.”

Sneider Tamás beszédét a kongresszus résztvevői állva tapsolták meg.

Alfahír.hu

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!