Közösségi oldalaink

Belföld

Simonka két emberét is indítják László Attila ellen Medgyesegyházán!

Mint már korábban hírt adtunk róla László Attila Tibor az Összefogás a Jövőnkért Egyesület polgármester-jelöltjeként, indul Medgyesegyházán az október 13-i önkormányzati választáson.

László Attila Tibor polgármester-jelölt, új fejezetet nyitna Medgyesegyháza életében!

Szeptember 9-én vált nyilvánossá, hogy Kraller József a Fidesz jelöltje mellett, a bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás miatt vád alá helyezett Simonka köreibe tartozó Nagy Attila mint “független baloldali” jelölt szintén elindul a választáson. Így gyakorlatilag az eddigi városvezetés egy “vezércserét” hajtott végre, miután a Simonkának behódolt regnáló polgármester Nagy Béla, hiteltelenné vált Medgyesegyházán. Őt egyébként azért választották meg polgármesternek, mert a lakosság többsége 2014-ben sem akart fideszes városvezetést.

Ezek után neki nem lenne esélye nyerni, ezért indítják Nagy Attilát polgármester-jelöltként, és Dr. Nagy Béla regnáló polgármester pedig képviselőjelöltként. Az eset messziről átlátszó, így meglehet, hogy

Simonkáék túltaktikázták magukat egy fideszes, és az állfüggetlen fideszes jelölt indításával.

Ezzel gyakorlatilag László Attila Tibor polgármester jelölt malmára hajtják a vizet, aki így az egyetlen hiteles ellenzéki jelöltként indul a változás jegyében Medgyesegyházán.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!