Közösségi oldalak

Belföld

Segítőjét lopta meg egy nő Sarkadkeresztúron

Több tízezer forintot vitt el egy nő egy férfitől Sarkadkeresztúron. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Segítőjét lopta meg egy nő Sarkadkeresztúron. A férfival 2019. szeptember 12-én este együtt italozott egy kocsmában, majd a férfi hazament és lefeküdt aludni. Az 51 éves nő elment hozzá, felébresztette és enni kért tőle. Ismerte a járást a házban, mert korábban többször volt ott, a férfi többször segített neki. Miután kapott enni és egyedül maradt a konyhában, megtalálta segítője irattárcáját.

Kivette belőle az összes pénzt, több tízezer forintot és elment. Másnap a pénz egy részét italra költötte. A Sarkadi Rendőrkapitányság a sarkadkeresztúri nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2020. január 17-én továbbította az ügyészségre.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!