Közösségi oldalak

Belföld

Sarkadon balesetnél helyszíneltek, Medgyesegyházán és Mezőberényben bűncselekmény miatt intézkedtek a rendőrök

Sarkadon, a Vasút utca és a Kastély utca kereszteződésében 2022. április 20-án 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és elütötte. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Medgyesegyházán, a Gárdonyi utcából 2022. április 20-án 11 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy tatabányai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Tatai Járásbíróság 2022. május 19-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon a 42 éves férfi ellen büntetőeljárás indult.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2022. április 20-án 12 óra 30 perc óra körül Mezőberényben, a Köröstarcsai úton. Egy segégmotor-kerékpárral közlekedő férfinál pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A békési férfit a rendőrök előállították a a Békési Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették az 59 éves férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.