Rendőrségi hírek Békés megyéből

Baleset Békéscsabán és Medgyesegyházán, szabálysértési őrizetbe vétel Békéscsabán, lopás Battonyán.

Békés megyében 2019. április 24-én két személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Lepény Pál utca és a Wlassics sétány kereszteződésében 9 óra körül összeütközött két kerékpáros nő. A balesetben az egyik biciklis súlyos sérülést szenvedett. Ahogyan arról korábban hírt adtunk, Medgyesegyháza külterületén, egy tanya udvarán, 16 óra előtt néhány perccel egy mezőgazdasági gép elütött egy nőt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.


Békéscsabán, a Szent László utcából, 2019. április 24-én 21 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban eltiltotta minden közúti jármű vezetésétől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 19 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 24-én kora délután előállítottak három battonyai férfit. A gyanú szerint mindhárman bementek éjjel egy battonyai ház udvarára, ahonnan elvittek egy kerékpárt. A rendőrség lopás vétség miatt indított ellenük büntetőeljárást, a nyomozók az ellopott kerékpárt pedig visszaadták a tulajdonosnak, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.