Rendőrségi hírek Békés megyéből

Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja, lopás és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt történt őrizetbe vételek.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra 2019. március 20-án érkezett bejelentés arról, hogy életveszélyes sérüléssel került kórházba egy nő Békésről. A 45 éves asszonyt a jelenleg rendelkezésre álló információk szerint 2019. március 17-én élettársa bántalmazta. A 48 éves békési H. Jánost a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt őrizetbe vette.


A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2019. március 20-án elfogtak egy körösszakáli férfit, aki ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 19 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Ittas járművezetés és eltiltás hatálya alatt történt járművezetés miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. március 20-án 16 óra 15 perc körül Orosházán, a Bajnok utcából. A mért légalkohol érték alapján a férfinak az ittas járművezetés miatt közigazgatási bírságot kell fizetnie. Vezetői engedélye azért nincs, mert az Orosházi Járásbíróság korábban 2019. augusztus 16-áig eltiltotta a járművezetéstől. Emiatt az Orosházi Rendőrkapitányság a 68 éves férfit őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close