Rendőrségi hírek Békés megyéből

Békés megyében, 2020. február 26-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Sarkadon, az Anti út és az Ady Endre utca kereszteződéséből, 2020. február 26-án 8 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy személyautó vezetőjét.

Ezután Békéscsabán, a Gyulai úton 19 óra 15 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök szintén egy autóst. Mindketten személygépkocsit vezettek annak ellenére, hogy korábban a bíróság eltiltotta őket a járművezetéstől. Emellett az előbbi esetben szabálysértési eljárás is indult az autót vezető sarkadi férfi ellen, mert a járművén nem volt kötelező felelősségbiztosítás. A rendőrség a két férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányságok munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Gyulán, a Csabai úti körforgalomban, 2020. február 26-án 14 óra 15 perc körül egy személygépkocsi egyik kereke kitört. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a gyulai férfit. Emellett szabálysértési eljárás is indult ellene, mert személyautót vezetett annak ellenére, hogy korábban eltiltották a járművezetéstől.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!