2021.04.14 04:42

Rendőrségi Hírek Békés megyéből

Közlekedési baleset Sarkadon, elfogás Kétegyházán, hamis közokirat az országhatáron és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.

Sarkad külterületén, 2018. december 1-jén, 7 óra körül egy forgalmi okból fékező autóbuszon megsérült egy utas. A nő ülve utazott, a fékezéskor az ülésről leesett és könnyebben megsérült. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. december 1-jén, Kétegyházán elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság súlyos testi sértés bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot. A 33 éves férfit a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Közokirat-hamisítás miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2018. december 1-jén, a battonyai közúti határátkelőhelyről. Személygépkocsijával kilépésre jelentkezett, és az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a vezetői engedélye hamisítvány. A 31 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő egy személygépkocsit vezető férfit a rendőrök 2018. december 1-jén Békéscsabán, a Zrínyi utcából. A légalkoholmérés pozitív eredményét az orvosi vizsgálat is megerősítette, ezért a férfi ellen büntető feljelentést tettek, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.