Rendőrségi hírek Békés megyéből

Orosházán és Szeghalmon balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt, Gyulán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2019. október 22-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Orosháza külterületén, 11 óra körül személyautó ütközött össze egy lassú járművel. A balesetben az autós könnyű sérülést szenvedett.

Fotó: police.hu

Négy órával később, szintén Orosházán, a Szőlő körúton egy személygépkocsi nekiütközött egy álló autónak. Utóbbi jármű vezetője könnyebben megsérült.

Fotó: police.hu

Szeghalmon, a Kinizsi utcában, 16 óra 30 perc körül egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi hátulról nekihajtott egy személyautónak. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

 

Fotó: police.hu

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. október 22-én 17 óra 45 perc körül, Gyomaendrődön, a Petőfi Sándor utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. Az autóst a rendőrjárőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrörsre. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek a gyomaendrődi férfi ellen.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. október 22-én 10 óra 15 perc körül elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. Az 55 éves gyulai M. Jánost előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő bírónak.

Close