Connect with us

Belföld

Polgárőrök versenyeztek Mezőberényben

Elméleti és gyakorlati feladatokban mérték össze tudásukat a polgárőrök. Békés megyét Pljesovszki János és Szász Pál képviselheti az országos döntőn.

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Békési Városi Baleset-megelőzési Bizottság 2019. szeptember 7-én rendezte meg a XV. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny megyei döntőjét Mezőberényben. A megmérettetésre a rendőrkapitányságok nyolc négyfős csapatot neveztek be, így 32 polgárőr teljesíthette az elméleti és gyakorlati feladatokat. A rendezvény megnyitóján Jakusovszki Zoltán r. alezredes a Mezőberényi Rendőrőrs parancsnoka köszöntötte a versenyzőket. Az elméleti feladatok, tesztek kitöltését a gyakorlati rész követte. Itt ügyességi pályán bizonyíthatták rátermettségüket, tehették próbára tudásukat a polgárőrök. Az eredményhirdetésen Pelleg József r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője köszönte meg a polgárőrök rendőrséget segítő munkáját és azt, hogy ilyen sokan részt vettek a versenyen.


A legeredményesebb, a Békéscsabai Rendőrkapitányság Kesjár Mátyás, Roszik László Róbert, Szász Pál és Szűcs Viktor összeállítású polgárőr csapata volt. A második helyen a szarvasi polgárőrök végeztek, csapatuk tagjai: Molnár György, Pljesovszki János, Molnár János és Jansik István. A harmadik helyezett pedig az Orosházi Rendőrkapitányság csapata lett. A versenyzők: Sütő Ádám, Zámbori Tamás, Bóka Attila és Makszi János. Az egyéni összetett verseny legjobbja Pljesovszki János, a Szarvasi Polgárőr Egyesület tagja lett. A második és a harmadik helyezett is a Békéscsabai Rendőrkapitányság összeállításában versenyző polgárőrök közül került ki, Szász Pál és Roszik László Róbert személyében.

A 2019. szeptember 28-án, Budapesten megrendezésre kerülő XV. Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny országos döntőjén Pljesovszki János és Szász Pál képviselheti Békés megyét.

Képgaléria

SportMore Sport

Öt békéscsabai arany az ifjúsági válogatott viadalon

14 győzelemmel második lett a magyar csapat a 4 nemzet (cseh-szlovák-szlovén-magyar)  U18-as válogatott viadalán....

Átalakítás alatt áll a Füzesgyarmati SK NB III-as kerete

Hétfő óta verejtékes napokat élnek meg a Füzesgyarmati SK NB III-as labdarúgócsapata játékosai. A...

Harmadik sikerével csoportelső és negyeddöntős a magyar férfi vízilabda-válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott 18-14-re nyert a georgiai csapat ellen szombaton, így százszázalékos teljesítménnyel...

Hosszú Katinka negyedik lett 400 méter vegyesen

Hosszú Katinka negyedik helyen végzett 400 méter vegyesen a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság szombati...

More in Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!