Piásan vitte autóval a kislányát egy férfi a 47-es főúton

Békés megyében egy férfi úgy vitte a két és fél éves kislányát autóval, hogy a közúti ellenőrzéskor az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Békés megyében, a 47-es számú főúton, Szeghalom közelében, 2019. augusztus 14-én igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsit vezető férfit. Megszondáztatták, és a légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála. Az autóban utazott a férfi két és fél éves kislánya, akit biztonságba helyeztek, majd az apát előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. Az ott végzett két mérés eredménye is pozitív lett, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A történtek kapcsán a rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy az ittasság nagyban növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Ezért ismételten kérik a gépjárművezetőket, hogy ittasan ne vezessenek! Ne veszélyeztessék saját magukat, utasaikat és közlekedőpartnereiket!

Close