Piás járművezetők buktak Mezőberényben és Vésztőn, elfogás a battonyai határon

Mezőberényben, a Gyomai úton 2019. június 8-án 22 óra körül leállítottak a rendőrök egy személygépkocsit. A jármű vezetőjénél az alkoholszonda ittasságot jelzett, és a további mérések is megerősítették az alkoholfogyasztás gyanúját, ezért elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. június 8-án 23 óra 15 perc körül Vésztőn, a Kossuth utcából. A férfinál a helyszínen és a rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett, ezért ellene is büntetőeljárás indult.

A Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2019. június 8-án 4 óra 45 perckor elfogtak egy kilépésre jelentkező férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 42 éves román állampolgárságú férfi ellen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda elfogatóparancsot adott ki közokirat-hamisítás bűntett megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök a férfit előállították a kirendeltségre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.