Közösségi oldalak

Belföld

Öt közlekedési baleset, hat könnyű és egy súlyos sérült

Békés megyében 2021. március 27-én öt személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

 

Csárdaszállás külterületén 3 óra körül egy személyautóval közlekedő férfi lement az úrtól és árokba hajtott. A jármű vezetője, akinél felmerült az ittasság gyanúja könnyű, míg utasa súlyos sérülést szenvedett.

Gádoroson, a Kossuth Lajos utcában 8 óra körül egy személyautó nekiütközött egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő nőnek. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, az Illésházi utcában 13 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy segédmotoros-kerékpárnak és összeütköztek. A balesetben ketten könnyebben megsérültek, a férfinál felmerült az ittasság gyanúja.

Néhány órával később Tótkomlós külterületén egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő nő elesett és könnyű sérülést szenvedett. Mezőberény külterületén 18 óra körül egy személyautó letért az útról és árokba borult. A jármű vezetője könnyebben megsérült – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.