Öt baleset, négy könnyű és három súlyos sérült

Békés megyében, 2019. november 22-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Nagyszénáson, a Szent István utca és a Tessedik Sámuel utca kereszteződésében, 7 óra 30 perc körül egy kisteherautó nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy elektromos kerekesszékkel közlekedő férfinak, aki súlyosan megsérült.

Békéscsaba külterületén, 9 óra 45 perc körül három jármű összeütközött. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Méhkerék külterületén, 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és árokba csúszott. Az autót vezető férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Négy órával később, Gyula külterületén úttisztítási munkálatokat végző járműnek ütközött neki egy személygépkocsi. A mentők az autó vezetőjét és utasát is súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsaba külterületén, 18 óra előtt néhány perccel mezőgazdasági vontatóval ütközött össze egy személyautó, amelynek utasa könnyű sérülést szenvedett.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!