Orosházán és Gyulán balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán körözés alapján intézkedtek a rendőrök


Orosházán, a Kohán György utca és a Móricz Zsigmond utca kereszteződésében, 2019. május 4-én 14 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget és nekiütközött egy motorral közlekedő férfinak. A balesetben mindkét jármű vezetője és a motor utasa is könnyebben megsérült.

Gyula külterületén, 2019. május 4-én 18 óra előtt néhány perccel egy személyautó letért az útról és fának ütközött. A mentők a jármű vezetőjét, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan vezetett, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, 2019. május 4-én 13 óra 30 perc körül a rendőrök elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen hivatalos személy elleni erőszak bűntett miatt a Balassagyarmati Törvényszék, csalás bűntett miatt pedig a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. Az 58 éves M. Mihály a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrjárőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close