Közösségi oldalak

Belföld

Orosházán, Békéscsabán és Körösnagyharsányban balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2021. október 6-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Orosházán, a Kőrösi Csoma Sándor utca és a Csizmadia utca kereszteződésében 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője elsodort egy kerékpárral közlekedő nőt, aki elesett és könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Baross utcában 8 óra 15 perc körül egy kisteherautós elütött egy biciklis nőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy órával később Orosházán, a Bartók Béla utca és az Avar utca kereszteződésében egy autós nem biztosított elsőbbséget egy kerékpáros férfinek és nekiütközött. A mentők az idős férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, az Orosházi út és a Bercsényi utca kereszteződésében 16 óra 15 perc körül egy személyautó vezetője összeütközött egy kerékpárral közlekedő férfival. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Negyed óra múlva, Körösnagyharsány külterületén egy autós letért az útról és felborult. A jármű vezetője és utasa is könnyebben megsérült – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.