Őrizetbe vételek és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2019. augusztus 17-én őrizetbe vett egy békési férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság garázdaság bűncselekmény miatt adott ki elfogatóparancsot, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. augusztus 17-én szabálysértési őrizetbe vett két férfit. Egyikük, egy 38 éves békéscsabai férfi motorkerékpárral közlekedett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban 2019. október 31-éig eltiltotta a járművezetéstől. A másik, 40 éves csorvási férfi pedig személygépkocsit vezetett úgy, hogy a Gyulai Járásbíróság 2021. november 27-ig megtiltotta neki, hogy vezessen. A rendőrkapitányság munkatársai mindkét férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 17-én, Békéscsabán, a Dobos István utcában és a Lencsési úton. Az előbbi helyről 19 óra körül, a Lencsési útról pedig 23 óra után állítottak elő egy-egy férfit. Mindketten motorkerékpárt vezettek és az igazoltatásukkor az alkoholszonda ittasságot jelzett. A helyszíni ellenőrzés után a Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM