Közösségi oldalak

Belföld

Őrizetbe vételek, elfogások, garázdaság és ittas járművezetés miatt történt rendőri intézkedések

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2024. január 23-án őrizetbe vett egy orosházi férfit, mert a gyanú szerint szeszesitalt lopott egy házból. A rendőrök átkutatták a házát és megtalálták a két üveg pálinkát. A 35 éves férfi ellen hasonló lopások, vagyon elleni bűncselekmények miatt már folyik büntetőeljárás. Szintén az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei elfogtak és előállítottak egy másik orosházi férfit is, akinek a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja kábítószer-kereskedelem miatt rendelte el a körözését. Őt Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2024. január 23-án őrizetbe vett egy lopással gyanúsított 47 éves sarkadi férfit.

Eleken, az Eötvös utcában 2024. január 23-án kora este összeveszett egymással két férfi. A rokonok anyagiakon vitatkoztak, egyikük pénzt követelt a másiktól. Miután nem kapott, egy ásóval bezúzta a másik kocsijának szélvédőjét. A férfit a rendőrök előállították és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene.

Békés megyében 2024. január 23-án két férfi ellen tettek büntetőfeljelentést a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Egyiküket délelőtt igazoltatták Békéscsabán, a Bessenyei utcában, a másik férfit késő este szondáztatták meg Békésen a Rákóczi utcában. Mindketten személygépkocsit vezettek és a helyszíni, majd az előállítás után végzett légalkoholmérés is pozitív lett náluk. Amellett, hogy büntetőeljárás indul ellenük, a rendőrök bevonták a vezetői engedélyüket is – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.