Közösségi oldalak

Belföld

Őrizetbe vétel Szarvason, elfogás a határon, súlyos testi sértés Mezőberényben

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2023. december 9-én 0 óra 30 perc körül elfogtak egy férfit, aki ellen a Székesfehérvéri Rendőrkapitányság adott ki körözést csalás bűntett gyanúja miatt. A férfit előállították a rendőrkapitányságra és őrizetbe vették.

 

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2023. december 9-én 22 óra 45 perckor belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi. Ellenőrzésekor kiderült, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt körözést rendelt el ellene. A rendőrök előállították a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre, majd értesítették a körözést elrendelő rendőri szervet.

Bántalmazta volt feleségét egy férfi 2023. december 10-én 11 óra 15 perc körül Mezőberényben, egy családi házban. A volt házastársak vitatkoztak egymással, majd a férfi ellökte a nőt, aki nekiesett a hűtőnek, majd a padlóra zuhant és súlyosan megsérült. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság súlyos testi sértés vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.