Őrizetbe vétel, körözés alapján történt elfogás és ittas járművezetés gyanúja

Békés megyében 2019. július 17-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság 2019. július 17-én őrizetbe vett egy nőt, mert Mezőkovácsházán, egy üzletből lopott. A bolt dolgozói tetten érték és értesítették a rendőrséget. A rendőrkapitányság munkatársai a 48 éves nőt lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.


Szarvason, 2019. július 17-én a rendőrök elfogtak és előállítottak egy férfit. A 48 éves férfi a korábban rá kiszabott bírságokat nem fizette be, azokat a Gyulai Járásbíróság elzárásra változtatta át.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. július 17-én 6 óra 15 perc körül a 470-es út Békés és Békéscsaba közötti szakaszán. Egy személygépkocsi vezetőjénél az igazoltatáskor ittasságot jelzett az alkoholszonda, majd két másik mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök a férfit a mért légalkohol értéknek megfelelően közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték.

Close