Nem csitulnak a kedélyek Medgyesegyházán! Sőt…

László Attila

Tegnap este kaptam a hirt, hogy a helyi állateledel boltban a tulajdonostól elloptak 70 000Ft készpénzt, egy 3 tagú csoport volt az elkövető az elmondások szerint,

– írja portálunkhoz eljuttatot közleményében László Attila


Alább a teljes közlemény:

A medgyesegyházi állateledel boltban 2019. november 7-én, történt bűncselekményt követően betelt a pohár! Medgyesegyházán az utóbbi hetekben újra aggasztó folyamatok indultak el. Napi szintűek lettek az erőszakos cselekmények és a személyi tulajdon elleni bűncselekmények.

A viszonylag békés nyári és kora őszi időszakot követően úgy tűnik az önkormányzati választási eredmények függvényében, gyorsan felbuzdultak a helyi sötét alakok. A tegnapi megrázó és felháborító bűneset egyenes velejárója a következmény nélküliségnek és a kéz-kezet mos rendszernek.

Ezért az alábbi nyílt üzenet formájában megkérem a település frissen megválasztott polgármesterét a rekord gyorsasággal megvesztegetési botrányba került Kraller Józsefet, hogy fékezze meg a törzsszavazóit és személyes ráhatással járjon közbe náluk a helyi közbiztonság védelme és megszilárdítása érdekében.

Továbbá kérem, hogy a választási programomban megfogalmazott tervezettel összhangban, egy helyi rendelet megalkotásával és képviselő testületi elfogadtatásával, zárja ki a szociális kedvezményezettek rendszeréből mindazokat az itt élő, vagy tartózkodó egyéneket akik folyamatosan fenyegetik, bántják és meglopják a jó szándékú honfitársainkat!

Medgyesegyháza a mostani közbiztonsági állapotnál többet és jobbat érdemel!

László Attila Tibor

Jobbik Medgyesegyháza elnök

Close