Négy közúti közlekedési baleset, négy könnyű sérült

Békés megyében 2020. szeptember 29-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Bajza utca és a Dr. Becsey Oszkár utca kereszteződésében 7 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A mentők az egyik autóst könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Szintén Békéscsabán, a Gyöngyösi utcában 9 óra körül egy tehergépkocsi vezetője lesodródott az útról és villanyoszlopnak ütközött. A sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy órával később Gádoroson, a Nagy utcában nekihajtott egy álló személyautónak egy elektromos triciklivel közlekedő nő, aki elesett és könnyebben megsérült.

Pusztaföldvár külterületén 12 óra 15 perc körül nekiütközött egy teherautó pótkocsijának egy személygépkocsi. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!