Közösségi oldalak

Belföld

Nagy melegre azért még ne számítsunk

Hétfő
Egyre több gomolyfelhő képződik, amelyek időszakosan össze is állhatnak, és akár hosszabb időre is eltakarhatják a napot. Elszórtan fordulhat elő záporeső, hódarazápor, néhol zivatar. A hegyekben hózápor is kialakulhat. Az északi, északkeleti szél többfelé lesz élénk, az Alpokalján erős, intenzív záporok környezetében viszont viharos széllökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet délután 9 és 14, késő este 1, 8 fok között várható.

Kedd
Észak, északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakulnak ki záporok, hózáporok. Élénk lesz az északnyugati szél. Reggel 0, délután 10-11 fok körüli értékeket mérhetünk. Marad a hűvös idő.

Szerda
Az ország déli, délnyugati felén erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és eső is többfelé fordul elő. Ezzel szemben az ország északkeleti felén változóan felhős időre van kilátás, és csak néhol fordul elő záporeső. 10-16 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtök
Dél, délnyugat felől erős felhősödés várható, és főleg ezeken a területen alakul ki eső, záporeső. 15 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Péntek
Változóan felhős idő ígérkezik, záporesők inkább csak délen fordulnak elő. 15-19 fok ígérkezik. A hétvégére további melegedés jöhet.