Most éppen redőnytokot rongált meg a békéscsabai FIDESZ

Fotó: Körös Hírcentrum

Ma reggelre Herczeg Tamás fideszes képviselő munkatársai megrongálták a békéscsabai kampányközpontunkat, majd ezt ők maguk ismerték el egy harciasnak szánt videóban. A redőnytokot lecibálva hátizsákot, bakancsot, ernyőt lógattak az ablakba, aztán egy röhigcsélő “újságíróval” felhívattak telefonon, hogy mit szólok hozzá

– írja Stummer János közösségi oldalán.

Portálunk telefonon érte el Stummer János országgyűlési képviselőt, aki érdeklődésünkre elmondta, hogy feltehetőleg az előválasztáson aratott győzelmét nem tudják megemészteni a békéscsabai fideszesek és ilyen gyerekes módon, akartak üzenni neki ami roppant zavaros módon sikerült.

A jobbikos Stummer János nyerte az előválasztást Békéscsabán

Tovább a politikus elmondta, hogy az ilyenkor szükséges lépéseket természetesen megtesszük, megkérjük a rendőröket, hogy helyszíneljék le a rongálást, a csabai vagyonkezelőt pedig felkérjük, hogy az önkormányzati ingatlan megrongálói ellen tegye meg az ilyenkor szokásos feljelentést.

Stummer János kijelentette, hogy

Bízom benne, hogy Szarvas Péter polgármester úr élen jár majd ebben, és nem asszisztál a Fidesz korán induló gyűlöletkampányához.

Egyébként nem ez volt az első eset, hogy a békéscsabai fideszesek lassan mindenkit gyűlölnek, hiszen nem oly régen más párt kampányrendezvényt is megzavarták ostoba akcióikkal.

Még a szépkorúak is kiröhögték Szegedi Balázs és Galló Ferenc trollkodását Békéscsabán