Vágási Pál: Minden idők legizgalmasabb és legnagyobb részvételű önkormányzati választása várható Eleken!

Vágási Pál eleki polgármester-jelölt, új szemléletet hozna a határmenti városkába!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Vágási Pált, a Jobbik helyi elnökét indítja az október 13.-ai önkormányzati választáson Eleken polgármester és képviselőjelöltként.

” Minden idők legizgalmasabb és legnagyobb részvételű önkormányzati választása várható Eleken október 13.-án. Van egyfajta változásra és a képviselőtestület fiatalítására való hajlam most az itt élőkben. A Jobbik képviselőjelöltjei tökéletesen beleillenek ebbe kontextusba. Tökéletes összhangban van a fiatalos lendület a higgadt szakértelemmel, bátran ajánlom őket az itt élők számára, hiszen hosszú évek óta dolgozunk együtt az itt élők életkörülményeinek javításáért. Reményeink szerint hamarosan folytathatjuk a munkát, már képviselőtestület tagjaiként.”

– nyilatkozta lapunknak Vágási Pál.

Az aláírásgyűjtést követően a hivatalosan is polgármesterjelöltekké váló indulókat egy jelölti vitára kívánja kihívni a Jobbik polgármester jelöltje.

Hamarosan bemutatják a Jobbik eleki képviselőjelöltjeit is.


Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!