Mezőhegyesen, Békésen, Szarvason és Békéscsabán helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében, 2019. november 14-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mezőhegyes külterületén, 13 óra 15 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben mindkét jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Békésen, a Kossuth Lajos utcában, 15 óra körül forgalmi okból lassított, majd elesett és könnyebben megsérült egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő nő.

Két órával később Békéscsabán, az Alsó Körös soron egy kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Szarvason, a Gárdonyi Géza utca és a Szentesi utca kereszteződésében, 17 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpáros férfinek és összeütköztek. A kerékpáron nem voltak világítások és a férfi, aki könnyű sérülést szenvedett, a gyanú szerint ittas volt. A balesetek körülményeit és a felelősség kérdését minden esetben az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!