Közösségi oldalak

Belföld

Mezőberényben, Dévaványán, Szarvason és Békéscsabán balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2022. október 20-án öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mezőberényben, a Békési úton 8 óra 45 perc körül egy kerékpáros nő nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és egymásnak ütköztek. A nő elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Dévaványa külterületén 14 óra körül egy motorral közlekedő férfi letért a földútról és árokba csúszott. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Egy órával később Dévaványán, az Eötvös utca és a Széchenyi utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy biciklisnek, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Szarvason, a Kossuth Lajos utca és a Béke utca kereszteződésében 16 óra előtt néhány perccel szintén egy autós nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és elsodorta. A balesetben a nő könnyebben megsérült. Békéscsabán, az Andrássy út és a Gábor Áron utca kereszteződésében 17 óra körül egy menetrend szerint közlekedő autóbusz vezetője forgalmi okból fékezett. A járművön az egyik utas elesett és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!