Közösségi oldalak

Belföld

Méhkeréken és Gyulán garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Garázdaságról értesítették 2023. február 17-én 17 óra 15 perc körül Békés vármegyében a rendőrséget. A gyanú szerint egy gyulai férfi megjelent volt élettársa méhkeréki házánál. Ott vita alakult ki közöttük, amely során a 35 éves férfi bántalmazta a nőt és annak testvérét is. Ezért őt a rendőrjárőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A bántalmazott testvérek közül a nő nem, míg a férfi könnyebben megsérült.

Fél órával később Gyulán szintén garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Egy gyulai férfi az ismerőse lakóháza előtt kiabált és szitkozódott. Ezután a 44 éves férfi bement az udvarra, ahol megrongálta az épület ereszcsatornáját, kerítését és több virágtartó edényt is összetört. Emellett egy kerékpárt és egy napozóágyat a ház melletti csatornába dobott. A Gyulai Rendőrkapitányságon garázdaság miatt indult büntetőeljárás – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!