Medgyesegyházán szabálysértés miatt, Vésztőn pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök

Békés megyében, 2020. január 17-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Medgyesegyházán, a Kossuth Lajos térről, 2020. január 17-én 13 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy szegedi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az 59 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. január 17-én 10 óra körül elfogtak egy vésztői férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök ezért Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!