Közösségi oldalaink

Belföld

Maratoni sajtótájékoztatón mutatkozott be, Babák Zoltán szarvasi polgármester-jelölt

Igen terjedelmes sajtótájékoztatón mutatkozott be Babák Zoltán Antal Szarvas város polgármester-jelöltje, melyben Schubert Henriett képviselő-jelöltet is bemutatta.


Elhivatott szarvasi vagyok!

Hetedikes koromtól Szarvasra jártam Szelényi Laci bácsihoz angolul tanulni, mert hatodikosként azt mondtam a szüleimnek, hogy én a Külkereskedelmi Főiskolát szeretném elvégezni, édesanyámat meg kértem, hogy keressen nekem angoltanárt.

Aztán a sors úgy hozta, hogy első diplomám műszaki lett, rendszerszervező gépész üzemmérnökként végeztem Kecskeméten a GAMF-on, de első pillanattól kezdve informatikusként kezdtem a munkámat a Vasipariban. Aztán néhány évet Pesten töltöttem, ahol programozóként dolgoztam. Közben a sors elém rakta a lehetőséget, hogy gyerekkori álmomat megvalósítsam, elvégezzem a Külkert

– taglalta a polgármester-jelölt.

A helyi online lapot, a Newjságot 12 éve indította, az azóta eltelt idő alatt több mint tízezer hír került publikálásra, melyek nagy részét ő készítette. A rendezvényeken keresztül nyomon követte a helyi eseményeket, és közelebbről megismerte a helyi emberek életét is.

A programját az utak, járdák helyzetének ismertetésével kezdte, ahol kiemelte, hogy ugyan szinte mindenki felveti a problémát, de tenni csak kevesen tesznek érte. Ígérete szerint, ő fokozott figyelmet fog fordítani erre a területre.

A maratoni sajtótájékoztató teljes felvételét alább megtekintheti:További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!