Már az ötödik gyermektábort rendezi meg a Magyar Önvédelmi Mozgalom

Az ötödik éve megrendezésre kerülő gyermektábor lakóit, ezen a nyáron is számtalan színes és változatos program várta.

A szokásos önvédelmi foglalkozás mellett, a középkori lovagok világával és harcmodorával is megismerkedhetnek a gyermekek, akik már látogatást is tettek a helyi tájházban és kisállat simogatóban is. Trianon száz éves évfordulója alkalmából a település központjában található emlékműnél, saját készítésű zászlókat helyeztek el, illetve a számukra összeállított elsősegély és állampolgári jogi ismeretek oktatásán is részt vehettek a táborozó gyermekek.


A kreativitást fejlesztő alkotói és közös ének foglalkozások mellett, sportos-játékos, szabadidős programok sorban váltják egész héten majd egymást, és az egyéb szórakoztató előadások is napirenden vannak.

A gyermekekről a Magyar Önvédelmi Mozgalom és Egyesület tagjai és szimpatizánsai gondoskodnak a szép természeti környezetben.Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!